DOLAR 34,2714
EURO 37,4959
ALTIN 2926,146
BIST 8876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

KASTAMONU-İNEBOLU-ABANA-ÇATALZEYTİN GEZİSİ

KASTAMONU – İNEBOLU – ABANA – ÇATALZEYTİN

(İSTİKLAL YOLU – ŞERİFE BACI ANITI – NASRULLAH CAMİİ – TÜRK OCAĞI BİNASI – YEŞİLYUVA TABİAT PARKI – GİNOLU KALESİ/KOYU – GİNOLU PLAJI )

18–19 Ağustos 2024 – Pazar-Pazartesi

 Tam Pansiyon

1.GÜN(18 Ağustos 2024 Pazar):  Sabah saat 07:00’de Derneğimiz önünden seyahatimiz başlıyor. Araç içi kahvaltılık sandviç ve sıcak soğuk içecek ikramlarımızla Kastamonu’ya doğru devam ediyoruz. Kahraman Türk kadınını temsil eden, Kurtuluş Savaşı sırasında Kastamonu’ya kağnılarla cephane taşırken donarak şehit düşen Şerife Bacı Anıtı ziyaretimizde saygı ve minnetle anacağımız duygusal anlar yaşayacağız. Ardından Nasrullah Meydanı’na doğru yürüyor ve Mehmet Akif’in kurtuluş mücadelesi yıllarında vaazlar verdiği Nasrullah Cami’ni ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretimiz sonrası yöresel lezzetlerden oluşan öğle yemeğimizi Etli ekmek, Tirit, Banduma, Salata, Ayran, Çay şeklinde alıyor ve rotamızı Kurtuluş savaşımız sırasında çok önemli rol oynayan İnebolu’ya çeviriyoruz. Bu tarihi liman kentinde kısa bir gezi yapıyor ve Atatürk’ün “Şapka Nutku’nu” okuduğu tarihi Türk Ocağı Binası’nı görüyoruz. Ardından eski Türk evlerini fotoğraflamak için kısa bir mola veriyor ve tarihi Ecevit Han’a hareket ediyoruz. Kurtuluş savaşımızın kadın kahramanlarının cephane taşırken kullandığı ve Şerife Bacı gibi nice isimsiz kahramanın şehit düştüğü Kurtuluş yolunda, temsili olarak kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Bu anlamlı ve manevi dolu yürüyüşümüz ardından Abana’ya hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Abana’da yer alan otelimizde. Otelimizin restaurantında canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir gece geçireceğiz.

2.GÜN(19 Ağustos 2024 Pazartesi):  Güne otelimizde güzel bir kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltının ardından odalarımızdan çıkış yapıyoruz. Aracımıza binerek Karadeniz sahili boyunca yolumuza devam edip Abana Yeşilyuva Tabiat Parkına hareket ediyoruz. Tabiat Parkında kısa süreli doğa yürüyüşü yapıp bir süre serbest zaman veriyoruz. Nefis yeşillikler içerisinde Karadeniz’i seyredip aracımıza dönüyor ve Çatalzeytin yönünde yolumuza devam ediyoruz. Ginolu Plajına ulaşmamızla birlikte Gün boyu yüzme etkinliği için şezlong ve şemsiyelerimize kuruluyoruz. Bir süre denize girip ardından Öğle yemeğimiz için restaurantımıza doğru yürüyüşe geçiyoruz. Ginolu Kalesi ve Ginolu Koyu manzaraları eşliğinde restaurantımıza ulaşıyoruz. Ginolu Kalesinden Karadeniz’i seyredip öğle yemeğimiz için masalarımıza kuruluyoruz. Balık restaurantımızda Deniz Levrek, salata, turşu, helva ve çay eşliğinde öğle yemeğimizi alıp plajımıza geri dönerek yüzme etkinliğimize devam ediyoruz. Yüzme etkinliğimiz sonrası aracımıza binerek Çatalzeytin üzerinden Ankara’ya dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Gece saatlerinde mahallemize ulaşıyor ve Bir başka ANKATUR gezisinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

GEZİ ÜCRETİ:   5.550 TL  Üyelere 5.500 TL.

Double Oda Kişi Başı – 1000 TL Single Oda Konaklama Farkı

GEZİ KAPSAMINDA VERİLECEK HİZMETLER: Özel araçla ulaşım, kahvaltı (2- ilk Gün araçta sandviç – 2. Gün otelde), öğle yemeği (2 – restaurantlarda yöresel), akşam yemeği (1- otelde), Abana Tatilya Resort otelde konaklama (1), Ginolu Plajında şezlong, şemsiye, duş ve giyinme kabinleri gibi plaj üniteleri kullanımı, TÜRSAB seyahat sigortası, Anka Tur acenta refakati, Mili Park giriş ücretleri, tüm çevre gezileri ve rehberlik hizmetleri dahil, müze ve ören yeri giriş ücretleri ve kişisel harcamalar gezi ücretine dahil edilmemiştir.

REKLAM ALANI