DOLAR 33,0039
EURO 36,0072
ALTIN 2570,715
BIST 11064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara °C

KULÜP DİNAMİK YOGA BAŞLIYOR

KULÜP DİNAMİK YOGA BAŞLIYOR
REKLAM ALANI
15.07.2024
13
A+
A-

Sevgili komşularımız,

Kulüp Dinamik ile gerçekleştireceğimiz etkinliklere Yoga Kulübü ile başlıyoruz. 🧘🪷🙏

Haftanın iki günü yoga eğitmeni komşumuz sevgili Necla Duran’ın eğitmenliğinde 4 haftalık bir yolculuğa çıkıyoruz.

Birlikte kendimizi, zihnimizi ve bedenimizi tanıyacağımız bu güzel yolculuğa, eğitimden en yüksek verimi alabilmek için maksimum 20 komşumuzla başlayacağız.

Cumartesi sabahları 08.00’de, Çarşamba akşamları ise akşam 20.00’de olacak yoga eğitimlerimiz. Lütfen 4 hafta boyunca düzenli katılabilecek olan komşularımız kayıt yaptırsınlar. Kulüp Dinamik etkinliği olması sebebiyle bir şartımız da 25-50 yaş aralığındaki komşularımızın başvurması. Eğitim ücretsizdir.

Eğitimlere katılmak isteyen komşularımızın sayısı 20’nin üzerinde olursa canlı yayında bir kura çekecek ve isimleri kurada çıkanları eğitime dahil edeceğiz.

Kayıt için son tarih 18 temmuz. Kayıtları derneğimizi arayarak ya da @guleryuzlumuhtarlik ve @cigdemimdernegi instagram adreslerine DM’den yazarak yaptırabilirsiniz.

İlk dersimiz 20 Temmuz Cumartesi günü saat 08.00’de Can Yücel Parkı’nda çimlerde başlayacak. 🌿🙏

Lütfen matınızı getirmeyi unutmayın.

Bu yolculukta bizimle yer alacak dinamik komşularımızı merakla bekliyoruz, biz çok heyecanlıyız. Siz ?🙏🪷

REKLAM ALANI